Bidra till FOTOUTSTÄLLNING - med nytagna Lingbobilder

Göran Sundin var en Lingbo-bo som var mycket engagerad i vår hembygd och bland hans största intressen var fotografi. Göran avled i höstas efter en längre tids sjukdom och vi i Lingbo Hembygdsförening och Byföreningen vill hedra hans minne med en fotoutställning.

Denna fotoutställning ska bli sommarens utställning på Lingbo hembygdsgård och den ska visa Lingbo och byarna som det är nu idag, år 2018-2019. Bilder på platser, hus, vyer, aktiviteter och även vid olika årstider.

Alla är välkomna att bidra!

Bilderna ska vara digitala och tillsammans med bilden ska följa information om vad den visar, tidpunkten den är tagen och fotograf.

Bilderna och informationen ska skickas till Lisa Nilsson helst via e-post: alisanilsson@gmail.com Mobil: 070 6735853

En arbetsgrupp kommer att välja ut de bilder som ska skrivas ut på fotopapper (A4) och bilda utställningen. Lingbo Hembygdsförening står för fotopapper och utskrift.

Arbetsgruppen som ska välja ut bilder består just nu av Lisa Nilsson och Kerstin Hellberg ( hilleborg1 @hotmail.com). Är du intresserad att vara med så hör av dig till Lisa Nilsson.

Alla inskickade bilder kommer att sparas (digitalt). Bilder som inte skrivs ut ska vi kunna visa på annat sätt, t.ex. via bildskärm.

Vi hoppas också att kunna göra en fotokalender för år 2020, med tolv passande bilder, en per månad, från utställningen. Kalendern ska sen kunna säljas som julklapp i år.